top of page

DESIGN VOERPUZZELS 
EN SPEELBORDEN
OP MAAT

Katvriendelijkhuis ontwerpt en produceert op maat gemaakte voerpuzzels en speelborden die niet alleen aan de behoeften van uw kat(ten) voldoen, maar ook perfect aansluiten bij uw interieur.

Voerpuzzels zijn erg belangrijk wanneer uw kat overmatig door eet of de brokken opschrokt. De voerpuzzels zorgen ervoor dat uw kat moeite moet doen om de brokjes te pakken te krijgen en ze zijn tegelijkertijd lekker bezig. 

 

Een speelbord is een leuke bezigheid om verveling te voorkomen. lekker jagen achter de houten ballen.
Wanneer ze het geluid van de houten ballen door het speelbord horen rollen dan worden ze al snel gestimuleerd tot spelen. Het stimuleert het jachtinstinct.


Alle meubels werken wij af met milieu- en diervriendelijke olie of Decorwas op kleur..

Bent u geïnteresseerd in een op maat gemaakte kattenmeubels? Ik ga graag de uitdaging aan om samen met u een nieuw kattenmeubel te ontwerpen dat volledig aan uw verwachtingen voldoet. 
 

Maak gebruik van een gratis adviesgesprek. Ik neem ik zo spoedig mogelijk contact met u op.

Houten voerpuzzel voor katten
Houten speelbord voor katten

Voerpuzzels
 

We hebben al heel wat katteneigenaren en katten blij gemaakt met onze voerpuzzels. Inmiddels zijn er veel verschillende uitvoeringen ontstaan door de vraag van de klant om het aan te passen aan het interieur. 

Speelbord XL

Voor een cattery en voor Maine Coon katten hebben we dit formaat op maat gemaakt. 
De kittens en de Maine Coons zijn er dol op. 
Vooral in de avonduren gaan ze flink te keer met de houten ballen. Ze zitten graag op krabplank in het midden wat grip geeft en lekker is om op te liggen. 
 

Bekijk de diverse uitvoeringen die we gemaakt hebben.

Speelbord op maat
van massief eiken

Een uniek speelbord hebben we gemaakt op aanvraag van een klant die aangepast is aan het eiken interieur van de klant. Wij zijn super trots op dit exemplaar, dit is echt een unieke uitvoering. Een massief eiken Speelbord.

bottom of page