top of page

KATTENMEUBEL OP MAAT,
VAN DUURZAME MATERIALEN

Bent u op zoek naar een duurzaam kattenmeubel op maat dat niet alleen stijlvol is, maar ook milieuvriendelijk en diervriendelijk? Dan bent u bij mij aan het juiste adres.

Bij het maken van mijn kattenmeubels staat duurzaamheid voorop. Daarom gebruik ik materialen zoals hout, gerecycled karton en gerecycled leer. Ik werk samen met diverse instanties om zo veel mogelijk materialen te hergebruiken en bij te dragen aan een duurzamere wereld.

Niet alleen de materialen die ik gebruik zijn duurzaam, ook de afwerking van het meubel is gericht op een lange levensduur. Ik gebruik milieu- en diervriendelijke olie om het hout te beschermen en zo de natuurlijke uitstraling te versterken. Hierdoor blijft het kattenmeubel langer mooi en kan uw kat er jarenlang van genieten.

Een duurzaam kattenmeubel op maat is niet alleen goed voor het milieu en uw kat, het past ook perfect in uw interieur. U kunt het meubel namelijk helemaal op maat laten maken, zodat het perfect past bij uw smaak en interieurstijl.

Kies voor een duurzaam kattenmeubel op maat en draag bij aan een betere wereld. Neem contact met mij op om de mogelijkheden te bespreken en uw eigen duurzame kattenmeubel op maat te laten maken.

Design Krabpaal met karton

De voordelen van een Duurzaam kattenmeubel op maat:

  • Allereerst draagt u met een duurzaam kattenmeubel bij aan een beter milieu en een duurzamere toekomst.

  • Door gebruik te maken van hergebruikte materialen zoals hout, gerecycled karton en gerecycled leer, wordt er minder afval geproduceerd en wordt er minder gebruik gemaakt van nieuwe grondstoffen.

 

  • Daarnaast is een duurzaam kattenmeubel vaak van hoge kwaliteit en gaat het langer mee dan een regulier kattenmeubel. De gebruikte materialen zijn vaak steviger en duurzamer, waardoor het meubel minder snel beschadigt. Bovendien is het mogelijk om het kattenmeubel volledig op maat te laten maken, zodat het perfect past bij uw interieur en uw kat alle ruimte en comfort biedt die hij nodig heeft.

 

  • Ten slotte zijn duurzame kattenmeubels vaak uniek en authentiek. Doordat er gebruik wordt gemaakt van hergebruikte materialen, heeft elk kattenmeubel zijn eigen karakter en uitstraling. Hiermee maakt u niet alleen uw kat blij, maar voegt u ook nog eens een uniek element toe aan uw interieur.

bottom of page