top of page

WERKWIJZE

" Katvriendelijkhuis  biedt u kattenmeubels op maat
 als standaard niet voldoet "

Duurzame Design Krabpaal op maat met krabplank

Bij Katvriendelijkhuis kan je terecht voor op kattenmeubels op maat die volledig zijn afgestemd op de behoeften en wensen van jou en je kat(ten). We werken volgens een duidelijke werkwijze, waarbij we altijd streven naar de perfecte combinatie van functionaliteit en design.
 

Aanvraag
Je kunt bij ons een aanvraag indienen via e-mail of via het contactformulier
Ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op om kennis te maken en je wensen en behoeften te inventariseren.

 

Persoonlijk advies
Na de kennismaking volgt een persoonlijk en professioneel advies. 
Voor sommige meubels die we vaker maken, kunnen we per mail al de basisinformatie sturen. Hierdoor krijg je alvast een indicatie van de mogelijkheden en prijzen. 

Om het advies goed te kunnen geven, vragen ik u:

 

 • om foto’s van de ruimte waarin het meubel moet komen te staan

 • maten van de ruimte of je gewenste meubel

 • Inspiratiefoto’s van een meubel dat je mooi vindt. 

 • Informatie waarop het nieuwe meubel afgestemd moet worden

 • en tot slot ook heel belangrijk, de voorkeuren en de kenmerken (ras en grootte) van uw kat(ten.

 

Het advies is altijd op maat en al snel volgt een definitief voorstel met offerte. Kortom, bij mij kan je rekenen op persoonlijke aandacht, een professioneel advies en een uniek kattenmeubel op maat dat precies past bij uw wensen, leefomgeving  en de behoeftes van uw kat(ten).

Ontwerp en offerte

 • Na mijn persoonlijk advies ga ik aan de slag met het ontwerpen van het kattenmeubel. Ik hou daarbij rekening met jouw wensen en behoeften van je kat(ten) en maak een ontwerp dat perfect bij jou en jouw kat(ten) past. 

 • Aan de hand van jou voorkeuren en mijn technische kennis maak ik voor u een passend 3D ontwerp. Ik oriënteer mezelf over de kosten van de gewenste materialen en arbeid om te komen tot een prijsopgave.
  De ontwerpkosten zijn €125,00 per ontwerp, 50% wordt in mindering gebracht wanneer u overgaat tot een definitieve bestelling.

 • Indien u niet overgaat tot een bestelling dan ontvangt u een aparte factuur voor de ontwerpkosten.

 • Indien u akkoord gaat stuur ik je een definitieve offerte met daarin de kosten en details van het ontwerp en de verwachte levertijd.

Realisatie

 • Als je akkoord gaat met het ontwerp en de offerte dan stuur ik je een factuur.

 • Zodra deze factuur voldaan is komt de bestelling in de planning en ga ik met veel plezier aan de slag met de realisatie van het kattenmeubel.

 • Ik hou je gedurende het proces op de hoogte van de voortgang en eventuele aanpassingen.

Levering en montage
De grote kattenmeubels lever ik graag persoonlijk bij u af in het geval deze gemonteerd dienen te worden. Indien mogelijk kunnen sommige kattenmeubels opgestuurd of zelf opgehaald worden.

Nazorg

Bij mij staat kwaliteit hoog in het vaandel, daarom ontwerp, vervaardig en lever ik de meubels met de grootste zorg en aandacht.

Mocht je na ontvangst nog vragen hebben, dan kan je altijd contact opnemen. 

 

Uiteraard vind ik het leuk om het eindresultaat te zien in uw interieur.  

Onze ontwerpen worden gemaakt met stevige en kwalitatief goed materiaal en vakmanschap, zodat u verzekerd bent van een duurzaam en kwalitatief hoogstaand kattenmeubel waar u jarenlang plezier van zult hebben. Bovendien is ons proces van begin tot eind volledig transparant en betrekken we u bij elke stap van het proces, van het ontwerp tot de levering en installatie van het kattenmeubel.

"Door deze werkwijze ontstaat er voor u een uniek, duurzaam kattenmeubel".

Bij Katvriendelijkhuis kan je altijd rekenen op kwaliteit en vakmanschap. 

Mijn missie is om een meubel te ontwerpen dat perfect past bij jou en jouw kat(ten), waarbij functionaliteit en esthetiek hand in hand gaan.

bottom of page