top of page
Krabplank  XL

KRABPLANK OP MAAT

Katvriendelijkhuis ontwerpt en produceert op maat gemaakte krabplanken met vervangbare krabplanken van karton of sisal. Deze krabplanken zijn niet alleen afgestemd op de behoeften van uw kat(ten) maar sluiten ook perfect bij uw interieur.

Hieronder ziet u enkele voorbeelden van  unieke krabplanken die speciaal zijn ontworpen en aangepast aan de wensen van mijn klanten en de kat(ten).
Alle meubels werken wij af met milieu- en diervriendelijke olie of Decorwas op kleur.

Bent u geïnteresseerd in een op maat gemaakte kattenmeubels? Ik ga graag de uitdaging aan om samen met u een nieuw kattenmeubel te ontwerpen dat volledig aan uw verwachtingen voldoet. 
 

Maak gebruik van een gratis adviesgesprek. Ik neem ik zo spoedig mogelijk contact met u op.

Zwarte hoek krabplank
 

Voor diverse doeleinden zijn hoek krabplanken een must om uw meubels en interieur te beschermen tegen de nagels van uw kat. 

Krabplank Indy
voor tafelpoot

Voor een nieuwe tafel is deze krabplank op maat gemaakt zowel de afmeting, de kleur en aangepast het interieur. Bekijk het verschil met de oude krabplank.

Krabplank
Maine Coon

Voor deze prachtige Maine Coon hebben we een krabplank op maat gemaakt. De sisal krabplank is verwerkt in het hout en heeft een stevig onderstel

Krabplank Bob
met karton of sisal

Krabplank Bob is eigenlijk een krabbank, met de keuze uit een vervangbare kartonnen krabplank of sisal krabplank. Dit ontwerp is zo gemaakt dat de kartonnen en de sisal krabplank in deze houten ombouw past. Zo kan je kijken welke voorkeur uw kat heeft. 

Hoek krabplank
Vigo

Voor Vigo hebben we een hoek krabplank op maat gemaakt, een massief eiken lijst met sisal krabplanken.

Muur krabplank 
Rufus

Op aanvraag hebben we deze krabplank gemaakt voor de muur bij de voordeur van de klant. Een krabplank met een blinde ophangbevestiging gemaakt van Populieren multiplex met massief eiken.

Krabplank Lola 
met luxe onderstel

Dit model krabplank heeft een luxe onderstel van massief eiken. De krabplank is gemaakt van populieren multiplex. Een prachtig design krabplank.