top of page
Design krabmeubel op maat

KRAB KUBUS OP MAAT

Katvriendelijkhuis ontwerpt en produceert op maat gemaakte krab kubussen met vervangbare sisal krabplanken.
Deze zijn niet alleen afgestemd op de behoeften van uw kat(ten) maar sluiten ook perfect bij uw interieur.

Hieronder ziet u enkele voorbeelden van  unieke krab kubussen die speciaal zijn ontworpen en aangepast aan de wensen van mijn klanten en de kat(ten).
Alle meubels werken wij af met milieu- en diervriendelijke olie of Decorwas op kleur.

Bent u geïnteresseerd in een op maat gemaakte krab kubus? Ik ga graag de uitdaging aan om samen met u een nieuw kattenmeubel te ontwerpen dat volledig aan uw verwachtingen voldoet. 
 

Maak gebruik van een gratis adviesgesprek. Ik neem ik zo spoedig mogelijk contact met u op.

Krab kubus 
transparant afgewerkt

Een strak krabmeubel voor uw interieur welke aangepast kan worden naar smaak. Deze krab kubus heeft vervangbare krabplanken en is gemaakt van berken multiplex. Transparant afgewerkt zodat de houtnerf nog duidelijker zichtbaar is. 

Witte Krab kubus XL
 

Voor een Siberische kat (Vronska) hebben we het bestaande ontwerp van de witte krabkubus aangepast aan het formaat van Vronska. 
Deze wordt intensief gebruikt en Vronska heeft nu haar eigen kattenmeubel waar ze op mag springen en klimmen i.p.v. op de kasten en tafels.

Witte Krab kubus
 

Op aanvraag van diverse klanten is dit model ontstaan, wit afgewerkt met witte Decorwas. 

Een prachtig krabmeubel, wit in combinatie met zwarte vervangbare krabplanken. De kubussen zijn hierdoor erg duurzaam. Er zijn verschillende uitvoeringen gemaakt.

3 delige Krabton

Deze krabton is 3 delige krabton is speciaal ontworpen voor de bestaande eettafel van de klant en aangepast aan de steigerhout kleur. De Delen zijn afzonderlijk te gebruiken of vormen samen 1 krabton met aan beide zijdes een sisal krabplank en jute kussens.